top of page

Dominacija Plivačkog kluba 'More' na Prvenstvu Dalmacije u Splitu

Kroz protekla dva vikenda u Splitu, na Poljudu, je održano plivačko Prvenstvo Dalmacije za kategorije od mlađih kadeta do seniora. Za plivački klub „More“ su nastupili: Goran Stegić, Nando Radovčić, Mislav Badurina, Mate Džepina, Laura Petričić, Vice Cvitan i Petar Stegić.



Plivački klub 'More' Šibenik na Prvenstvu Dalmacije u Splitu


Među starijim plivačima se izvrsnim nastupima istaknuo naš mlađi junior Goran Stegić koji je osvojio rekordnih 17 medalja na ovom prvenstvu i u svih 7 nastupa doplivao do naslova prvaka Dalmacije, dok se među mlađim kadetima istaknuo Mislav Badurina koji je u konkurenciji s godinu starijim plivačima osvojio tri odličja. Na samom startu natjecanja Goran Stegić je osvojio dva seta od po tri zlatne medalje u općoj, juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji u disciplinama 200m delfin i 200m leđno. Niz je nastavio zlatnim medaljama u disciplinama 50m delfin i 50m slobodno. U disciplinama 100m leđno i 100m  delfin, Goran je osvojio srebrnu medalju u općoj te zlatne medalje u juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji. Na kraju natjecanja je u disciplini 50m leđno osvojio dvije srebrne medalje, u općoj i juniorskoj kategoriji te zlatnu medalju u mlađe juniorskoj kategoriji.


Mislav Badurina je odlične rezultate postigao u disciplinama 100m i 50m prsno te je u obje utrke osvojio srebrna odličja dok je u svom prvom nastupu u disciplini 200m mješovito osvojio brončanu medalju. Nando Radovčić osvojio je brončanu medalju u disciplini 200m leđno.


Čestitamo svim našim plivačima na ostvarenim rezultatima i osvojenim medaljama!



59 views0 comments

Comentarios


Grey Merry Christmas Greeting Instagram
bottom of page