top of page
Aerial View of a Pool

O nama

Pronalaženje inspiracije u svakom zaveslaju.

Plivački klub More Šibenik datira iz 2002. godine, kada su se okupili sportski entuzijasti i zaljubljenici u plivački sport. Njihova strast prema plivanju i sportu općenito potaknula ih je da osnuju sportsku udrugu s jasnim ciljem - promicanje plivačkog sporta na području Šibenika i Šibensko-kninske županije.

U počecima kluba, Šibenik nije imao zatvoreni bazen za bavljenje plivačkim sportovima, ali to nije obeshrabrilo ovu odabranu grupu entuzijasta. Prva generacija sportaša Plivačkog kluba More bila je posebna - putujući gotovo tri godine na treninge u Split, pokazali su koliko jaka može biti želja i volja za sportom i uspjehom. Njihov trud i predanost bili su temelj na kojem je klub izgrađen.

Već više od 20 godina, pod stručnim vodstvom naših trenera, provodimo sportske, plivačke treninge i pripreme za djecu i mlade.

Naši programi obuhvaćaju sve, od osnovnih tehnika plivanja za neplivače do plivačkih škola, natjecateljskih i rekreativnih grupa. Naša misija je stvoriti uspješne, sretne i zadovoljne plivače.

Pridružite nam se i omogućite i svom djetetu da postane dio naše bogate sportske povijesti, te ostvari svoje plivačke snove pod okriljem Plivačkog kluba More Šibenik.

Grey Merry Christmas Greeting Instagram
bottom of page