top of page
Writer's picturePlivački klub MORE Šibenik

Plivački miting 'Zlatni Dupin' 2023: Uspjesi naših mladih plivača iz Plivačkog kluba More

U subotu, 04.11.2023. godine, u Splitu je održan 30., jubilarni plivački miting „Zlatni dupin“. Domaćin POŠK, ugostio je plivače kategorija mlađih kadeta i početnika klubova iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine.


Jubilarni Plivački Miting 'Zlatni Dupin' 2023: Mladi Plivači na Postolj

Plivački klub „More“ predstavljali su: Jure Barišić, Mislav Badurina, Mate Džepina, Petar Stegić, Vice Cvitan, Lovre Aužina, Jakov Izrael Dunkić, Luka Šupe, Luka Vudrag, Niko Koloper, Robert Nakić, Laura Petričić i Luna Kunčić.


Naši plivači predstavili su se izvrsnim i borbenim nastupima, a najuspješniji su bili Mate Džepina, Mislav Badurina i Petar Stegić.


Petar je nažalost natjecanje otvorio utrkom bez medalje zbog ranijeg starta, ali utješno, kući se vratio s osvojenom brončanom medaljom u disciplini 50m leptir.


Mate Džepina osvojio je dvije zlatne medalje u disciplinama 50m leptir i 100m mješovito te srebrnu medalju u disciplini 50m leđno. Zbrojem dva najvrijednija rezultata Mate je u ukupnom poretku nagrađen peharom i prigodnom nagradom za drugo mjesto.


Mislav Badruina osvojio je „set medalja“ – zlato u disciplini 50m prsno, srebro u disciplini 100m mješovito i broncu u disciplini 50m leđno. Zbrojem dva najvrijednija rezultata Mislav je u ukupnom poretku nagrađen peharom i prigodnom nagradom za treće mjesto.


Čestitamo našim najmlađim natjecateljima na sportskoj borbi, navijanju i ostvarenim rezultatima!




192 views0 comments

コメント


Grey Merry Christmas Greeting Instagram
bottom of page