top of page

Izvrsni rezultati na drugom kolu Otvorene splitske lige!

Ovog vikenda, bazeni Poljud u Splitu bili su poprište sportskog duha i plivačke izvrsnosti, gdje je održano drugo kolo Otvorene splitske lige. Ovaj događaj okupio je mlade plivače u kategorijama početnika, mlađih kadeta i kadeta, a među njima su se istaknuli i naši plivači iz Plivačkog kluba More.


Naš klub predstavljalo je nekoliko talentiranih natjecatelja: Vice Klarić, Mislav Badurina, Mate Džepina, Petar Stegić, Laura Petričić, Luna Kunčić, Niko Koloper, Luka Šupe, Robert Nakić, Jakov Izrael Dunkić, Luka Vudrag, Tonči Rončević, Bartul Klarić, Nela Klarić, Karmen Deronja, Loreta Peran, Cvita Iljadica Rapo i Nika Tanfara.


Grupa mladih plivača Plivačkog kluba More na natjecanju


Posebno smo ponosni na naše najmlađe natjecatelje koji su sudjelovali u disciplini 25 metara noge slobodno s daskom, gdje su svi osvojili medalje. Nika Tanfara domogla se zlatne medalje, dok su Cvita Iljadica Rapo i Tonči Rončević osvojili srebrne medalje, pokazavši iznimnu brzinu i tehniku.


Niko Koloper i Luna Kunčić, u kategoriji početnika, borili su se hrabro i oba puta zauzeli četvrto mjesto. Iako su bili nadomak postolja, vjerujemo da će ova iskustva biti dodatni poticaj za buduće uspjehe.


Mate Džepina nastavio je svoj niz izvrsnih nastupa osvojivši zlatnu medalju u disciplini 100 metara mješovito i brončanu u disciplini 200 metara slobodno, dok je Mislav Badurina briljirao u disciplini 50 metara prsno, osvojivši srebrnu medalju.


Čestitamo svim natjecateljima na postignutim rezultatima i s nestrpljenjem iščekujemo nadolazeće sportske izazove.





22 views0 comments
Grey Merry Christmas Greeting Instagram
bottom of page