top of page

Goran Stegić briljirao je na Prvenstvu Dalmacije

Proteklog vikenda u Zadru, na Višnjiku, je održano Prvenstvo Dalmacije za plivače kategorija od mlađih juniora do seniora. Plivači su isplivavali norme za Prvenstvo Hrvatske koje nas za tri tjedna očekuje u Rijeci.

Plivački klub „More“ predstavljali su: Marita Iva Bračić, Adrian Lokas, Goran Stegić i Nando Radovčić.

Najuspješniji je bio Goran Stegić koji je svojoj bogatoj kolekciji pridodao još 14 osvojenih medalja.Plivač Goran Stegić s osvojenim medaljama.

Goran pripada kategoriji mlađih juniora, ali je u izvrsnim nastupima postavljao nove osobne rekorde i osvajao medalje u sve tri dobne kategorije. U disciplini 200m delfin, Goran je osvojio 3 srebrne medalje u kategorijama mlađih juniora, juniora i seniora. Nakon toga odmah je slijedila utrka u disciplini 200m leđno u kojoj je Goran osvojio brončanu medalju. U popodnevnom dijelu natjecanja Goran je nastupio u disciplini 100m delfin i osvojio brončanu medalju u seniorskoj kategoriji i dvije zlatne medalje, u juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji. Nadalje, u disciplini 100m leđno Goran je osvojio srebrnu seniorsku medalju te dvije zlatne medalje u juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji.

Goran je jednako uspješno natjecanje nastavio i u nedjeljnom programu. U disciplini 50m delfin osvojio je srebrnu medalju u mlađe juniorskoj kategoriji dok je cijelu priču lijepo završio disciplinom 50m leđno osvojivši brončanu medalju u kategoriji seniora te ponovo dvije zlatne medalje u kategorijama juniora i mlađih juniora.


Čestitamo svim našim plivačima na sportskoj borbi, isplivanim normama i osvojenim medaljama te imželimo sreću u nastupima na Prvenstvu Hrvatske.Goran Stegić na postolju s medaljom.

49 views0 comments

Comments


Grey Merry Christmas Greeting Instagram
bottom of page